Konstfacks bibliotek

Food : design and culture
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qca
Titel och upphov
  • Food : design and culture
Utgivning, distribution etc.
  • Laurence King in association with Glasgow 1999 , London : 1999
Utgivningsår
  • 1999
  • Språk: Engelska.
SAB klassifikationskod
Fysisk beskrivning
  • 144 s. : ill. : 28cm
Indexterm - Okontrollerad
Institutionsnamn
ISBN
  • 1-85669-163-2
  • 1-85669-163-2
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00000951nam a22003373  45
*0017417
*007|||||||||||||||||||||||
*008110824s1999           e     |||  ||eng||
*020  $a1-85669-163-2
*020  $a1-85669-163-2
*035  $a(Ko)8056
*084  $aQca:oa
*084  $aIhb
*24510$aFood :$bdesign and culture  /$c[edited by Claire Catterall] ; [with essays by Stephen Bayley et al. ...]
*260  $aLondon  :$bLaurence King in association with Glasgow 1999 ,$c1999
*300  $a144 s.  :$bill.  :$c28cm
*653  $aMat och dryck
*653  $aFormgivning
*653  $aSociologi
*653  $aKulturhistoria
*653  $aRestauranger
*653  $aKök
*653  $aSnabbköpsbutiker
*697  $cMat och dryck: sociologi
*697  $cIndustriell formgivning
*7001 $aCatterall, Claire
*7101 $aGlasgow 1999, Programme
*8520 $cQca
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

The way that we prepare, serve and eat food is a powerful reflection of our way of life. It involves social ritual as well as aesthetics, technology and functional issues. Every step of the process is shaped by design - from the way that food is presented to the utensil used in its consumption.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörPlatsHylla
 Tillgängligt Konstfacks bibliotek Qca