Konstfacks bibliotek

   
Create : eating, design and future food
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qca
Titel och upphov
  • Create : eating, design and future food
Utgivning, distribution etc.
  • Gestalten , Berlin ; 2008 : 2008
Utgivningsår
  • 2008
  • Språk: Engelska.
SAB klassifikationskod
Fysisk beskrivning
  • 215, [1] s. : färgill.
Term
ISBN
  • 978-3-89955-231-7
  • 978-3-89955-231-7
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00000998nam a22003497a 4500
*00126971
*007|||||||||||||||||||||||
*008110824s2008    gw aaaa|      001 0 eng c
*020  $a978-3-89955-231-7
*020  $a978-3-89955-231-7
*035  $a(Ko)31069
*040  $dKo
*084  $aMz
*084  $aIcdg
*084  $aQca
*24510$aCreate :$beating, design and future food  /$cThe Future Laboratory ; editors: Robert Klanten ...
*260  $aBerlin ;$a2008 :$bGestalten ,$c2008
*300  $a215, [1] s.  :$bfärgill.
*650 4$aMat och dryck
*650 4$aRestauranger
*650 4$aDesign
*697  $cMat och dryck
*697  $cEtnografi: folktro och folkseder
*697  $cByggnader för särskilda ändamål: byggnader för underhållning och rekreation
*7001 $aKlanten, Robert$4edt
*8520 $hQca
*950  $aMåltider
*950  $aMat och dryck
*950  $aMat
*950  $aMat och dryck
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Food is not just a hot topic in design and cutting edge creativity today, but also an enormous industry with changing standards and perceptions. Based upon research by trend analysts from the London firm The Future Laboratory, crEATe. investigates recent trends and visual developments in and around food. The book examines everything from the way we eat, the interiors and furniture of innovative restaurants and shops, industrial design and the packaging of food to branding and consumerism. With incisive texts including profile features accompanied with stunning visuals, this sourcebook indicates how food is gaining new meaning in our lives and in top-notch contemporary design.

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörPlatsHylla
 Tillgängligt Konstfacks bibliotek Qca