Konstfacks bibliotek

Mathistorisk uppslagsbok
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qca(x)
Personnamn
Titel och upphov
  • Mathistorisk uppslagsbok
Utgivning, distribution etc.
  • Ordalaget , Bromma : 2003 (Uppsala : Almqvist & Wiksell)
Utgivningsår
  • 2003
  • Språk: Svenska.
SAB klassifikationskod
Upplaga
  • 2., rev. och utök. uppl.
Fysisk beskrivning
  • 314 s. : ill. (vissa i färg) : 25 cm
Term
Översättning
  • Mathistorisk uppslagsbok
ISBN
  • 91-89086-49-X :
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00000785nam a22002773  45
*00116266
*007|||||||||||||||||||||||
*008110824s2003          ze e    00  0 swe||
*020  $a91-89086-49-X  :$c288:00
*035  $a(Ko)17910
*040  $dOg$dNB
*084  $aQca(x)
*1001 $aSwahn, Jan-Öjvind,$d1925-2016
*24510$aMathistorisk uppslagsbok  /$cJan-Öjvind Swahn
*250  $a2., rev. och utök. uppl.
*260  $aBromma  :$bOrdalaget ,$c2003$e(Uppsala  :$fAlmqvist & Wiksell)
*300  $a314 s.  :$bill. (vissa i färg)  :$c25 cm
*650 4$aMat och dryck
*650 4$alexikon
*650 4$ahistoria
*7670 $tMathistorisk uppslagsbok
*8520 $cQca(x)
*900  $aSvan, Jan-Eµjvind
*900  $a1925-
*900  $a1925-
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Boken innehåller över 1200 uppslagsord från A till Ö inom området mat och dryck samt ett tjugotal klassiska recept. Här ges svar på frågor som: Varför äter vi ärtsoppa med fläsk på torsdagar? Hur länge har vi använt gaffel? Vem uppfann konservburken? Annotation supplied by BTJ Sverige AB

Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörPlatsHylla
 Tillgängligt Konstfacks bibliotek Qca(x)